Binecuvântare pentru Consiliul Județean Sibiu

530

Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, a participat miercuri, 12 decembrie, la ultima ședința ordinară din acest an a Consiliului Județean Sibiu. Așa cum este tradiția, consilierii județeni, reprezentanții instituțiilor subordonate Consiliului Județean Sibiu și invitații au ascultat colindul Ansamblului „Cindrelul Junii Sibiului” care au adus în prag de sfinte sărbători obiceiurile, cântările tradiționale de Crăciun și urările specifice acestei perioade.

Președinta Consiliului Județean, doamna Daniela Cîmpean, le-a mulțumit colindătorilor pentru aceste momente emoționante și înălțătoare oferite de Ansamblul „Cindrelul Junii Sibiului” și pentru întreaga lor activitate de a duce mai departe tradițiile românești.

În cuvântul rostit cu acest prilej, IPS Mitropolit Laurențiu le-a mulțumit consilierilor județeni pentru activitatea rodnică în slujba cetățenilor din județul Sibiu și pentru sprijinirea proiectelor Arhiepiscopiei Sibiului implementate în comunitățile parohiale în acest an.

„Am venit la această ședință pentru a ne exprima cuvenita prețuire pe care o avem față de Consiliul Județean, o instituție care sprijină cultele, sprijină Biserica Ortodoxă Română prin contribuții, prin ajutoare, prin programe, prin proiecte, prin tot ceea ce faceți dumneavoastră. Să primiți cuvenita recunoștință din partea noastră! Aducem această mulțumire nu doar din partea conducerii Arhiepiscopiei Sibiului, ci din partea tuturor credincioșilor acestui județ. Să fiți încredințați că acolo unde investiți într-o lucrare ați investit în viitor, în bunăstarea neamului, a poporului, a tuturor celor pe care îi aveți în răspundere”, a spus ierarhul.

Părintele Mitropolit le-a oferit tuturor calendare și agende ortodoxe, le-a transmis urările de bine și i-a asigurat de rugăciunile și binecuvântarea Bisericii pentru buna desfășurare a activităților atât de folositoare oamenilor din județ.