Activități duhovnicești, filantropice și culturale la Marpod, județul Sibiu

921

Credincioșii îngrijiți la Căminul de Vârstnici din localitatea Marpod, județul Sibiu, au primit binecuvântare înainte de marea sărbătoare a Nașterii Domnului. Preotul paroh Marius Munteanu, preotul Bogdan Grama de la Parohia Cornățel, județul Sibiu și preotul pensionar Moise Rusu au oficiat slujba Sfântului Maslu. Slujba religioasă a fost oficiată recent și a adus alinare sufletească bătrânilor din așezământul din Marpod.

„Pe lângă slujba Sfântului Maslu vom aduce o altă bucurie în sufletele credincioșilor noștri din Căminul de Vârstnici printr-un concert de colinde pe care corul Protopopiatului Agnita îl va susține pe 20 decmbrie”, ne-a spus părintle Marius Munteanu.

Tot în această perioadă, bătrânii din satul Marpod au primit vizita preotului paroh care le-a  dăruit pachete cu alimente. Alături de preotul paroh în vizitele sale s-au aflat câțiva copii din parohie, elevi ai Școlii Gimnaziale din Marpod.

Duminică, 17 decembrie, copiii parohiei, alături de cadrele didactice și conducerea școlii din sat au colindat în biserica parohiei, unde copiii au primit daruri din partea parohiei și a Școlii Gimnaziale din Marpod.