Activități pentru copii la Centrul de vacanță din Boarta, județul Sibiu

742

În Parohia Boarta din judeţul Sibiu au fost organizate vineri, 25 august, mai multe activități pentru copii de la mai multe parohii din Protopopiatul Mediaș. Peste 50 de copii din satele Buia, Boarta şi Călvaser, însoţiţi de preoţii parohi, au petrecut o după-amiază împreună la Centrul de vacanţă intitulat „Jocurile copilăriei în preajma Sfintei Mării” și organizat pe terenul de fotbal din localitate.

„Prin jocurile din cadrul întâlnirii copiii au avut ocazia să socializeze, să lege prietenii și să-și dezvolte spiritul de echipă într-un mod plăcut și distractiv. Veselia şi zumzetul creat de vocile copiilor s-au făcut auzite până dincolo de sat. Prin aceste activități ne propunem să oferim un alt mod de petrecere a timpului liber spre finalul vacanței de vară”, ne-a spus preotul paroh de la Boarta, George Ghincea, organizatorul activităților de la Boarta.

În organizarea activităților, alături de preotul George Ghincea de la Parohia Boarta au fost preoții Ovidiu Oprea de la Parohia Buia și Mihail Roman de la Parohia Călvaser. Entuziasmul și veselia copiilor vor determina ca aceste activități să se desfășoare și în următorii ani.