Admitere la Secția Pastorală și la programele de Master din cadrul Facultății de Teologie din Sibiu

658

Facultatea de Teologie Ortodoxă  „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu organizează în perioada 9-16 septembrie o nouă sesiune de admitere pentru  Secția Pastorală și pentru cele trei programe de Master: Teologie Sistematică, Teologie Istorică și Teologie Practică.

Pentru programul de licență a Secției Pastorală sunt scoase la concurs 22 de locuri bugetate, nouă locuri cu taxă, un loc pentru absolvenții unui liceu din mediul rural și un loc pentru românii de pretutindeni (Republica Moldova și diaspora).

Absolvenții de facultăți au posibilitatea să candideze pentru ocuparea unui loc la cele trei programe de Master. Astfel, la Secția Teologie Istorică sunt scoase la concurs nouă locuri cu taxă și un loc pentru românii de pretutindeni, la Secția Teologie Practică sunt scoase la concurs 10 locuri cu taxă, iar la Secția Teologie Istorică sunt scoase la concurs șapte locuri cu taxă.

Viitori studenți ai prestigioasei Facultăți de Teologie din Sibiu vor avea posibilitatea să studieze disciplinele teologice consacrate cu profesori și cadre didactice pregătiți la universități europene și au la dispoziție spații moderne, o bibliotecă generoasă și o capelă cu un program liturgic special pentru teologi.

Mai multe detalii despre înscriere, documente necesare, calendarul admiterii și alte informații găsiți pe site-ul www. www. teologie.ulbsibiu.ro.