Ajutoare pentru Centrul de Reabilitare din Brădet, județul Brașov

1128

 

Asociația “Episcop Vasile Coman” de la Biserica ”Adormirea Maicii Domnului” din Parohia Brașov-Cetate și Asociația “Șaguniști pentru Șaguniști”, au finalizat joi, 16 iunie, un proiect caritabil desfășurat la Centrul de Reabilitare Școlară Brădet-Săcele, județul Brașov. Cele două asociații au fost sprijinite în activitatea lor de mai mulți elevi voluntari de la Colegiului Național “Andrei Șaguna” din Brașov.

Tinerii din centrul menționat au primit ajutoare și au fost implicați în activități recreative, iar instituția a primit sprijin în reabilitatea unor clădiri.

“Am venit în sprijinul tinerilor asistați prin donarea unor cantități importante de materiale de construcții, articole sportive, dulciuri și fructe. Cu ajutorul tinerilor voluntari s-au efectuat lucrări de reparații ale unor clădiri, dar și activități sportive alături de cei instituționalizați aici. Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit si in special voluntarilor inimoși”, ne-a spus președintele Asociației “Episcop Vasile Coman” din Brașov, Călin Nistorescu.

Autor: Ștefan Mărculeț