Ajutor pentru elevii din Holbav, județul Brașov, la început de an școlar

1394

Binecuvântare și bucurie la început de an școlar în sânul comunității satului Holbav, județul Brașov. Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu implicarea directă a unor oameni de bine și a unei familii de teologi, anul acesta Biserica a fost alături de tinerii elevi ai școlii gimnaziale din localitate. Întâi de toate oamenii de bine și-au propus să aducă lumină și bucurie copiilor orfani oferindu-le ghiozdane complet echipate cu toate cele necesare pentru desfășurarea activității școlare.

Elevii din clasa zero s-au bucurat să primească în dar câte un mic ghiozdănel plin cu dulciuri, iar cei  din clasele I-VIII (161 de elevi) au primit peste 1500 de caiete precum și alte rechizite necesare.

Există în comunitatea din Holbav o tradiție ca în fiecare an parohia să fie alături de tinerii de aici. De trei ani de zile Biserica premiază performanța oferind premii elevilor ocupanți ai locului întâi din clasele V-VIII, iar anul acesta comunitatea parohială s-a gândit să ofere un mic ajutor și la început de an tuturor elevilor școlii.

Autor: pr. Andrei Stoian