Alimente pentru familiile nevoiașe din Părău, județul Brașov

486

Un grup de voluntari de la Fundația „Bucuria Darului” și de la Parohia Părău, județul Brașov, a vizitat 30 de familii cu mulți copii și cu dificultăți materiale din localitatea brașoveană. Vizita a avut loc joi, 8 iunie, iar cu această ocazie familiile din Părău au primit pachete cu alimente din partea fundației amintite și a parohiei.

„Totodată familiile vizitate au fost îndemnate să-și trimită copiii la școală pentru că educația înseamnă șansa la un viitor mai bun.  Voluntarii i-au asigurat pe părinți și pe copii că Biserica îi are permanent în grijă și că astfel ea împlinește porunca Mântuitorului Iisus Hristos de a cerceta pe cei în lipsuri, bolnavi sau singuri. Pe chipurile beneficiarilor s-a putut citi bucuria și speranța. Acțiunea social-filantropică este a patra din anul acesta și ea vine ca un smerit răspuns la întrebări precum «ce face Biserica pentru fiii ei?» sau «cum se implică membrii Bisericii în problemele de natură socială?». Cei vizitați au fost încredințați că și pe viitor vor rămâne în atenția Fundației și a Bisericii”, ne-a spus preotul paroh de la Părău, Laurențiu Urian.

Colaborare pentru comunitate

Fundația „Bucuria Darului” și Parohia Părău colaborează de mai mult timp pentru a ajuta semenii aflați în suferință și în nevoi. Astfel în primăvara acestui an, elevii de la școala din sat au primit pachete cu alimente și dulciuri în acțiuni de prevenire a abandonului școlar și de sprijinire a familiilor defavorizate din această localitate.

În viitorul apropiat, astfel de acțiuni vor continua în parohia brașoveană pentru a răspunde nevoilor materiale din această comunitate.