Arhidiaconul prof. univ. dr. Constantin Voicu, pomenit la Sibiu

415

În capela Facultății de Teologie Ortodoxă  „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu a fost oficiată luni, 11 noiembrie, o slujbă de pomenire pentru arhid. prof. univ. dr. Constantin Voicu, la patru ani de la trecerea sa la cele veșnice. Slujba de pomenire a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, împreună cu un sobor de preoți din care au făcut parte ucenici ai părintelui Constantin Voicu și apropiați ai celui care a fost profesor la Institutul Teologic-Facultatea de Teologie din Sibiu, dar și la alte instituții de învățământ teologic universitar din țară.

„Am venit în această capelă pentru a-i aduce un prinos de recunoștință părintelui profesor Constantin Voicu. Aceste momente au fost o binefacere și un câștig duhovnicesc și pentru noi, pentru că ne-am adus aminte de faptul că suntem muritori”, a spus la final pr. prof. univ. dr. Aurel Pavel, prodecanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

La slujba de pomenire au fost prezenți membrii familiei, rudele, apropiații și toți cei care l-au cunoscut pe părintele Constantin Voicu și au dorit să se roage împreună pentru odihna sa veșnică.