Atelier de confecţionat mărţişoare la Biserica Azilului din Sibiu

727

Copiii din Parohia Sibiu-Cetate III și nu numai, sub îndrumarea doamnei preotese Adelina Ucă, au realizat mărţişoare şi felicitări în cadrul unui atelier de creație. Pe lângă confecţionarea de mărţişoare și felicitări au avut loc şi activităţi de educaţie non-formală, toate desfăşurate în fiecare zi de sâmbătă, în capela Bisericii Azilului din Sibiu.

Toate doamnele şi domnişoarele care au participat duminică, 5 martie, la Sfânta Liturghie oficiată în biserica sibiană au primit mărţişoare din partea copiilor, dar nici domnii nu au fost neglijaţi, aceştia primind iconiţe. Apoi, copiii au mers în incinta Azilului de bătrâni unde au dăruit atât beneficiarelor, cât şi doamnelor asistente, mărţişoare pentru a le vesti şi acestora sosirea primăverii. Copiii au fost încântaţi de ceea ce au realizat, exprimându-şi nerăbdarea cu privire la acţiunile viitoare.

Prin activităţile desfăşurate s-a dorit favorizarea dezvoltării grupului parohial de copii şi tineri existent, majoritatea acestora fiind prezenţi în fiecare duminică la Sfânta Liturghie oficiată în Biserica Azilului.

Mulțumim turor celor care s-au implicat în aceste activități și au adus zâmbet, bucurie și nădejde în sufletele noastre.

Autor:  pr. Florin-Marius Ucă