Ateliere de vară pentru copii și tineri la Centrul „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din Brașov

620

Pentru zilele lungi de vacanță din lunile iulie și august, Centrul cultural „Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din Brașov, coordonat de părintele Ciprian Nistor, organizează o serie de ateliere dedicate copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani.

Dintre aceste activități putem aminti atelierul pentru tinerii electroniști, desfășurat  săptămânal, de la începutul lunii iulie, în fiecare marți și joi; atelierul de radiolocație care se va organiza lunar, în zilele de sâmbătă – 14 iulie și 18 august: atelierul de creație pentru începători și pasionați (copii și adulți) în cadrul căruia participanții se vor putea bucura de pictură pe lemn și deprinderea de meșteșuguri noi. Acest atelier este programat tot la sfârșit de săptămână, sâmbătă, în 21 iulie.

„Lista de înscrieri este încă deschisă pentru atelierele care nu sunt încă în desfășurare. Îi invităm pe toții copiii, tinerii și adulții, care vor să își petreacă timpul liber cu folos, să ni se alăture. Participarea la activitățile menționate este gratuită, iar bucuria devine deplină atunci când, înainte de a începe orice lucru, ne unim în rugăciune și ne lăsăm în mâna lui Dumnezeu.

Pentru detalii și informații legate de activitățile organizate la Centrul cultural «Sfântul Ierarh Luca al Crimeei», ne puteți contacta și pe pagina de facebook a Capelei cu același nume”, ne-a spus pr. Ciprian Nistor.

Autor: prof. Simona Nistor