Binecuvântare pentru bolnavii de la Centrul medical din Laslea, județul Sibiu

722

Beneficiarii serviciilor oferite de Centrul Medical de Recuperare și Îngrijiri Paliative din comuna Laslea, județul Sibiu au primit binecuvântare în săptămâna premergătoare Duminicii Sfintei Cruci. Preoți din parohiile comunei și din alte localități sibiene i-au vizitat și au oficiat slujba Sfântului Maslu, aducându-le alinare sufletească și binecuvântare. Vizita misionară a avut loc la inițiativa preotului paroh din Laslea, Corin-Lucian Lazăr, care și-a dorit ca în această perioadă de înălțare duhovnicească și de pregătire pentru praznicul Învierii Domnului să fie alături de credincioșii aflați în suferință.

Din soborul slujitor, alături de parohul de la Laslea, Corin-Lucian Lazăr s-au aflat parohul de la Mălâncrav, Bogdan Fluieraș, parohul de la Hoghilag, Alexandru Florin Dănilă și parohul de la Târnava, Răzvan-Andrei Crăciun.

„Ne-am gândit că în această săptămână de profundă jertfelnicie duhovnicească trebuie să fim alături și de credincioși de la centrul medical din comuna Laslea aflați în suferința, fiind greu încercați de diferite boli cumplite. Am oficiat slujba Sfântului Maslu, le-am adresat un cuvânt de învățătură, am cântat pricesne și la final am oferit și daruri pentru fiecare bolnav”, ne-a spus părintele Bogdan Fluieraș de la Parohia Mălâncrav.