Binecuvântare pentru jandarmii sibieni

581

Inspectoratul Județean de Jandarmi Sibiu și-a prezentat bilanțul activităților din anul 2017, eveniment la care au fost invitați numeroși reprezentanți ai autorităților locale și județene și oaspeți. Evenimentul a avut loc în Sala Thalia a Filarmonicii de Stat din Sibiu și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea jandarmilor sibieni.

Bilanțul activităților și proiectele de viitor ale instituției au fost prezentate detaliat de inspectorul șef al instituției sibiene, colonelul Costel Dogaru.

Între invitați s-a aflat și Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Ierarhul i-a binecuvântat pe cei care ostenesc zi de zi pentru a menține ordinea în comunitățile județului Sibiu și sunt mereu alături de oameni la evenimentele religioase, culturale, artistice din centrul vechi al orașului și nu numai. De asemenea, IPS Mitropolit Laurențiu le-a mulțumit pentru sprijinul acordat anul trecut Arhiepiscopiei Sibiului în organizarea procesiunilor și evenimentelor duhovnicești.

„Vreau să vă transmit mulțumiri din partea Arhiepiscopiei Sibiului, a Mitropoliei Ardealului și din partea tuturor credincioșilor care se bucură de activitatea desfășurată anul trecut. Avem o stare de gratitudine, suntem recunoscători, ne cinstim pe noi și merităm să fim apărați de cei care desfășoară o astfel de activitate pentru binele nostru. Am simțit mereu prezența dumneavoastă, iar colaborarea noastră este foarte frumoasă și rodnică”, a spus ierarhul.

În cadrul evenimentului au transmis mesaje de mulțumire prefectul Sibiului, Adela Muntean, viceprimarul Răzvan Pop, precum și alte oficialități și invitați.