Bolnavii de la Centrul de Recuperare din Tălmaciu au fost binecuvântați

2746

Persoanele cu dizabilități îngrijite la Centrul de Recuperare și Reabilitare a persoanelor cu handicap  din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, au primit miercuri, 27 iulie, la sărbătoarea Sfântului Mucenic Pantelimon, binecuvântare din partea preotului Ilie Gusan din Parohia Tălmaciu I și a consilierului social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Ciprian Cândea. Cei doi preoți au vizitat bolnavii de la centrul menționat și le-au adus binecuvântare și îmbărbătare pentru a depăși aceste moment de grea încercare din viețile lor. Vizita a fost prilejuită de hramul capelei din cadrul instituției medicale, iar cei doi preoți au oficiat o slujbă de parastas pentru bolnavii care au trecut la Domnul în ultima perioadă.

Daruri pentru pacienți

La slujba religioasă au fost prezenți conducerea centrului medical, o parte din personal și pacienții aflați sub îngrijire medicală. Părintele Ciprian Cândea le-a transmis tuturor binecuvântarea și mesajul de încurajare din partea Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. La final, pacienții au primit daruri din partea Parohiei Tălmaciu I și din partea Arhiepiscopiei Sibiului.

„Am dorit să aducem o bucurie acestor persoane greu încercate de boală și i-am îndemnat să se roage lui Dumnezeu pentru a primi ajutor ceresc în aceste momente dificile din viețile lor. Le-am oferit în dar produse alimentare, dulciuri și sucuri”, ne-a spus pr. Ciprian Cândea.

Autor: Ștefan Mărculeț