Campania „Ajută-l pe Moș Crăciun” în Parohiile Boholț și Boarta

398

În perioada 15 octombrie- 9 decembrie 2018 Parohia Ortodoxă Română „Sf. Prooroc Zaharia şi Dreapta Elisabeta” Boadilla del Monte şi Brunete, Madrid, la iniţiativa preotului paroh Flavius Sava, a desfăşurat Campania ,,Ajută-l pe Moş Crăciun” 2018, ediţia a II-a, campanie la care au răspuns pozitiv mai mulţi credincioşi din cadrul comunităţii de Madrid.

46 de copii din Parohia Boholţ, cu filia Calbor, judeţul Braşov şi din Parohia Boarta, cu filia Ştenia, judeţul Sibiu au primit în dar din partea credincioşilor din Madrid rechizite, hăinuţe, încălţăminte, dulciuri  şi jucării.

„Crăciunul este perioada anului în care avem ocazia să redescoperim bucuria de a dărui. Am alergat întreg anul să muncim, să ne realizăm. Crăciunul sau Nașterea Domnului este momentul de bucurie, pace, de reîntâlnire cu cei dragi, dar este şi momentul când trebuie să ne gândim la cei nevoiaşi din jurul nostru. Noi, doar împreună, putem să aducem mângâiere, alinare, ajutor şi speranţă celor aflaţi în nevoie. Mulţumim colaboratorilor din cadrul acestei campanii, preotul paroh Ioan Paroş de la Parohia Ortodoxă Boholţ și filia Calbor, precum și preotului paroh George Ghincea de la Parohia Boarta, cu filia Ştenia. Bunul Dumnezeu să le răsplătească truda”, a spus pr. Flavius Sava.

Autor: Ruxandra Sava