Campanie de donare de sânge la Agnita, județul Sibiu

568

Departamentul de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului și Protopopiatul Agnita au organizat miercuri, 25 septembrie, o nouă activitate de donare de sânge în cadrul Spitalului Orășenesc din Agnita, județul Sibiu. Activitatea a făcut parte din Campania „Donează sânge, salvează o viață” a Patriarhiei Române, implementată în Arhiepiscopia Sibiului de Departamentul de asistență socială al eparhiei și de Asociația „Filantropia Ortodoxă” Sibiu.

„Ne-am bucurat mult că preoții și credincioșii din Protopopiatul Agnita, alături de angajați ai instituțiilor din orașul nostru au răspuns și de data aceasta la chemarea de a veni în ajutorul oamenilor aflați în suferință. Prin gestul lor, oamenii din Agnita care au donat sânge au dat dovadă de iubire față de semenul greu încercat de viață și sperăm că prin acest exemplu și ceilalți oameni vor dona sânge pentru a veni în întâmpinarea nevoilor din spitalele noastre”, ne-a spus protopopul de Agnita, Mihai Naicu.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sangunină din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență  din Sibiu.