„Colind de Moş Nicolae”, la a XII-a ediţie la Cisnădie

412

Peste 740 de copii au participat anul acesta la cea de-a XII-a ediţie a manifestării „Colind de Moş Nicolae” din oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu. Evenimentul a fost organizat de pr. Laurenţiu Broscăţeanu de la Parohia Cisnădie III, preotul Nicolae Vintilă de la Paarohia Cisnădie I și Corul tinerilor Bisericii „Sfântul Nicolae” din Cisnădie (40 tineri) coordonat de doamna prof. Ramona Broscăţeanu. Pe 5 decembrie s-a colindat la Seviş, unde 40 de copii sărmani au primit bucuria darurilor, iar pe 6 decembrie, s-a colindat la Biserica „Sfântul Nicolae” din Cisnădie: 700 de copii de la Grădinițele nr 1 și 6, de la  Școlile nr. 2 şi 3 şi de la Liceul „Gustav Gundish” din Cisnădie, corul copiilor Bisericii „Sfântul Nicolae”, corul de copii de la Așezămîntul „Moștenitorii Ortodoxiei” al Bisericii „Sfânta Treime” din Cisnădie, coordonat de pr. Cătălin Crişan, corul de chitare din Cisnădie, coordonat de doamna Mihaela Fulop, corurile Asociațiilor „Speranță şi Zâmbet” și „Arca lui Noe” din Cisnădie.

Concertul de colinde a început cu un cuvânt de deschidere al protopopului de Avrig, Vasile Gafton, şi a continuat cu colinde vechi si noi, pe parcursul a două ore și jumătate, ca un adevărat festival de colinde.

„Mulțumim tuturor celor implicați, mai ales părintelui protopop de Avrig, Vasile Gafton, preotului Cătălin Crișan, preotului Ștefan Scarlat, preotului Teodor Răduleț, cadrelor didactice implicate dar şi coordonatorilor de coruri. Pe lângă cele 740 de pachete pe care le-am împărțit, sperăm că am dăruit și zâmbete şi bucurie”, a spus pr. Laurenţiu Broscăţeanu.