Concert de colinde în Parohia Sibiu-Hipodrom VI

330

La Biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Sibiu a avut loc duminică, 15 decembrie, cea de-a treia ediție a concertului de colinde susținut de Corul de copii ,,Canto –Mina” Sibiu și grupul vocal bărbătesc al parohiei Sibiu-Hipodrom VI.  Și-n acest an, copii, tineri și credincioși au colindat împreună aducând bucurie  tuturor celor  ce cred în minunea Nașterii Pruncului.

Corul de copii ,,Canto – Mina” Sibiu  este proiectul unei comunități sibiene, respectiv a două instituții de suflet și cultură, Biserica „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Sibiu, de pe strada Plugarilor și Școala Gimnazială ,,Nicolae Iorga” Sibiu.

La sfârșitul reprezentație a venit Moș Crăciun cu daruri pentru toți: pachete cu dulciuri pentru membrii corului, dulciuri și fructe pentru toți copiii prezenți. Comitetul de femei a pregătit pentru toată comunitatea ceai și vin cald, turte dulci, uscățele, cozanac.

Părintele paroh Nicolae Neagu a mulțumit colindătorilor si doamnelor profesoare  Simona Manea și Măriuca Neagu, precum și conducerii Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Iorga” Sibiu pentru colaborare.