Concert de colinde la Biserica „Sfântul Nicolae” din Cisnădie

1877

Peste 700 de copii au participat anul acesta la un adevărat festival de colinde organizat de Biserica „Sfântul Nicolae” din orașul Cisnădie, județul Sibiu, cu prilejul hramului locașului de cult.

„Proiectul nostru a strâns anul acesta 700 copii care au vestit nașterea lui Hristos.Complicii mei au fost cei 40 de tineri ai Corului Tinerilor Bisericii «Sfântul Nicolae» din Cisnădie și ajutorul l-am primit din partea oamenilor de bine care au dorit să rămână anonimi, dar lor le mulțumim din suflet. Au participat copiii de la Grădinițele nr.1, nr.3, și nr.6 din Cisnădie, corul de copii de la Biserica «Sfântul Nicolae» din Cisnădie, copiii de la Școlile Generale nr.5 și nr.1 din Cisnădie, copiii de la Liceul «Gustav Gundisch» și Liceul M.I.U, corul copiilor de la Biserica Evanghelică din Cisnădie, corul Asociației «Speranță și Zâmbet» din Cisnădie, Corul «Amicii», corul «Angeli»  din cartierul Valea Aurie din Sibiu, copiii de la Asociația «Arca lui Noe» din Cisnădie, corul copiilor de la Biserica «SfântaTreime» din Cisnădie. Am colindat chiar si Sevişul, cu cei 50 de copii de acolo”, ne-a spus Laurențiu Broscățeanu de la Biserica „Sfântul Nicolae” din Cisnădie.

Daruri pentru copii

Concertul a fost organizat prin implicarea pr.Nicolae Vintilă, pr. Laurențiu Broscățeanu, parohi ai Bisericii „Sfântul Nicolae”, Ramona Broscățeanu, coordonatoarea corului bisericii și cei 40 tineri ai corului. Copii participanți au primit daruri la finalul evenimentului.

„Pe lângă cele 700 de pachete pe care le-am împărțit sperăm că am dăruit și zâmbete, fericire și dragoste.Vreau să multumesc pentru implicare pr.Cătălin Crișan și pr.Ștefan Scarlat de la Biserica «SfântaTreime» din Cisnădie, pr.Tedor Răduleț de la Biserica «Sfinții Împărați Constantin şi Elena», pr.Alexandru Szas de la Biserica din Valea Aurie-Sibiu, domnului Zoran, pastorul Bisericii Evanghelice din Cisnădie, domnisoarei Claudia Olariu, domnilor şi doamnelor directoare împreună cu cadrele didactice implicate, în special prof. Necula, Brodețchi, Sturzu, Fulop, Florescu, Crisan şi Cristina Munteanu. Hristos să dăruiască tuturor sănătate, bucurii și sărbători cu pace”, ne-a spus pr. Laurențiu Broscățeanu.