Copiii de la Biserica „Sfinţii Petru şi Pavel” din Mediaş sprijină familiile sărace

1209

Copiii de la Biserica “Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel şi Sfinţii Transilvăneni” din cimitirul ortodox al Municipiului Mediaş sunt implicaţi în această perioadă în activităţi social-filantropice şi educative. După activităţile din perioada sărbătorilor de primăvară, când copiii au oferit daruri doamnelor de la biserica medieşeană, cei mici pregătesc acum un Bazar de Paşti. Împărţiţi în două grupe de vârstă, de la trei la şase ani, respectiv de la şapte la 17 ani, copiii vor confecţiona diverse obiecte decorative de Paşti, pe care le vor vinde, iar din banii obţinuţi vor oferi daruri mai multor familii defavorizate din oraş.

De asemenea, zilele acestea, copiii s-au alăturat campaniei “Hrăneşte un zâmbet” iniţiată de Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş, prin care sunt ajutate familii sărace din Mediaş şi Ighişul Nou. Copiii, însoţiţi de preotul Flaviu-Gabriel Fleşer au cumpărat alimente pentru pachetele ce vor fi împărţite acestor familii înainte de Sfintele Paşti.

“Campania «Hrăneşte un zâmbet» este pentru noi un nou prilej de a veni în sprijinul oamenilor nevoiaşi, a celor care sunt într-o situaţie mai delicată din punct de vedere material, şi astfel, prin aportul nostru, ca şi al multor medieşeni pe care îi felicităm pentru că s-au alăturat acestui proiect iniţiat de Consiliul Local al Tinerilor din Mediaş, venim în sprijinul lor, aducându-le o rază de lumină în preajma marii sărbători a Învierii Mântuoitorului nostru Iisus Hrsitos”, a spus preotul Flaviu-Gabriel Fleşer.

 

Autor : Ştefan Mărculeţ