Copiii de la grădiniţa Arhiepiscopiei Sibiului au oferit mărţişoare bătrânilor

1188

Preşcolarii de la Grădiniţa “Sfântul Dimitrie” a Arhiepiscopiei Sibiului au oferit astăzi, 1 martie, mărţişoare bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu. Însoţiţi de doamnele educatoare şi de reprezentanţii Departamentului de asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, micuţii au pregătit şi un scurt program artistic şi au transmis prin intermediul cântecelor şi al poeziilor mesajele specifice începutului de martie. Delegaţia Departamentului de asistenţă socială a fost formată din inspectorii social pr. Tiberiu Kiss şi Marius Talmaţchi, alături de asistentul social Tudor Costea. Părintele Tiberiu Kiss a oficiat o slujbă de mulţumire şi a transmis mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfinţitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului.

“Am venit astăzi, de ziua mărţişorului, la bătrânii noştri de la Căminul de Vârstnici, unde am fost primiţi cu mult drag, ca de fiecare dată. Copilaşii au pregătit din timp un program artistic pentru această zi şi ne-am rugat cu toţii ca Dumnezeu să-i ocrotească pe bunicii noştri aflaţi în această instituţie de ocrotire”, ne-a spus pr. Tiberiu Kiss. Bătrânii au primit din partea eparhiei iconiţe, dulciuri, sucuri şi alimente.

 

Daruri şi gânduri bune

 

“Suntem încântaţi de acest gest al micuţilor de la grădiniţa Arhiepiscopiei Sibiului. Le mulţumim reprezentanţilor Departamentului de asistenţă socială care au întotdeauna un gând bun şi generos faţă de vârstnicii noştri şi sunt prezenţi în mijlocul nostru cu daruri atât de folositoare casei noastre”, ne-a spus directorul instituţiei, Cornelia Rotaru.

 

Autor: Ştefan Mărculeţ