Copiii din Viscri au confecționat medalioane și ornamente de Crăciun

737

În această perioadă premergătoare sfintelor sărbători, când ne pregătim cu toții să-L primim pe Pruncul Iisus pentru a se naște în sufletul fiecăruia, în Parohia Viscri, Protopopiatul Rupea, judeţul Braşov, a avut loc sâmbătă, 9 decembrie, o activitate artistică în care au fost implicați mai mulți copiii din sat, cu vârsta între 7 și 10 ani, îndrumați de preotul paroh Gheorghe Rășoiu.

În cadrul acestei activități copiii au pictat mici medalioane din lemn pe care le-au purtat ulterior, apoi au pictat globuri din lemn pentru a împodobi bradul de Crăciun de la biserica parohială. Cu toții au fost încântați de aceasta frumoasă activitate artistică.

Întâlnirea a avut la Pensiunea „Viscri 38” a familiei Maria și Eugen Panait care au susținut în totalitate această activitate a copiilor din sat, cu gândul de a porni pe viitor o dezvoltare a tinerilor pe această latură artistică.

„Mulțumim familiei Panait fără de care nu s-ar fi putut realiza bucuria din sufletul copiilor, cei care au fost beneficiarii principali ai acestui proiect. Nădăjduim ca și în continuare să aducem astfel de bucurii copiilor din satul nostru, dar nu numai. Pe viitor ne gândim să organizăm o tabără artistică în satul nostru la care să participe și copiii din satele vecine”, ne-a spus preotul Gheorghe Rășoiu.