Corala Protopopiatului Sibiu, premiată la Festivalul „Cu noi este Dumnezeu” de la Orăștie

411

Formația corală preoțească  „Șaguniana” a Protopopiatului Sibiu, a participat sâmbătă, 8 decembrie, la cea de-a 29-a ediție a Festivalului coral național de muzică sacră  ,,Cu noi este Dumnezeu” care s-a desfășurat în Catedrala „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Orăștie, județul Hunedoara și la care au participat la concurs zece formații corale din mai multe județe ale țării.

Este cea dintâi participare a tinerei formații corale care, de curând, a împlinit 2 ani de la înființare, la un festival-concurs, primind din partea juriului premiul II la secțiunea voci egale bărbătești precum și premiul special „Astra Rediviva”.

„Mulțumim cu acest prilej Înaltpreasfințitului Părinte Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, pentru binecuvântare și părinteasca dragoste arătata celor 20 de membri clerici ai coralei precum și părintelui Ioan Coșa, protopopul Sibiului, pentru sprijinul acordat coralei încă de la începutul activității ei”, ne-a spus dirijorul coralei, pr. Alexandru Szasz.