Daruri de Paști pentru copiii internați în Spitalul de Pediatrie din Sibiu

2621

Departamentul de asistență socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului și două licee din Sibiu au oferit vineri, 30 martie, daruri copiilor internați în secțiile Spitalului de Pediatrie din oraș. Cei mici au primit dulciuri, fructe și sucuri și au fost binecuvântați pentru o însănătoșire cât mai grabnică.

Alături de Arhiepiscopia Sibiului au stat alături în această activitate cadre didactice și elevi de la Colegiul Economic „George Barițiu” și de la Liceul de Industrie Alimentară „Terezianum” din Sibiu. Elevii, coordonați de prof. Cristina David și de prof. Cornelia Popa, au făcut o colectă în cele două licee și au cumpărat o parte din darurile oferite copiilor bolnavi și îngrijiți în spitalele sibiene.

Rugăciune și binecuvântare

La activitate, alături de reprezentanții Arhiepiscopiei Sibiului s-au aflat prof. Cristina David și elevi de la Colegiul Economic „George Barițiu” din Sibiu care au ajutat la împărțirea darurilor în Clinica de Pediatrie și în secțiile de boli infecțioase, chirurgie și terapie intensivă ale Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

„Copiii sunt viața noastră, viața părinților lor și atunci când există o suferință a copiilor, viața părinților este zdruncinată. Cu ajutorul elevilor și cadrelor didactice de la cele două licee partenere din Sibiu am făcut copiilor o bucurie înainte de sărbători, pentru a vedea starea în care sunt ei și să ne rămână cumva chipul lor și chipul suferinței lor atunci când ne rugăm în bisericile noastre. Îi avem în inima noastră și nădăjduim ca, printr-o îmbrățișare și printr-o rugăciune de binecuvântare, să putem să le luăm încă puțin din suferința lor și să o purtăm în fața lui Dumnezeu”, ne-a spus consilierul social din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Adrian Roman.

Copiilor, părinților și cadrelor medicale le-au fost transmise urările de Paști și mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului.