Daruri pentru 200 de copii din Sibiu și Brădeni

773

Peste 200 de copii din Sibiu și Brădeni au primit daruri din partea Arhiepiscopiei Sibiului. Reprezentanții Departamentului de asistență social din cadrul eparhiei, pr. insp. Tiberiu Kisș și referent Ion Miu, au vizitat săptămâna trecută copiii de la Complexul „Prichindelul” și de la Centrul de Plasament „Speranța” din Sibiu, precum și copiii de la grădinița și școala din Brădeni, județul Sibiu. Cei mici au primit daruri din partea oaspeților pachete cu sucuri, cozonaci, mingi de fotbal, icoane pe lemn și alte cadouri.

„Activitatea noastră a făcut parte din Proiectul «E ziua ta, copile!» și s-a adresat copiilor din instituțiile de ocrotire și din comunitățile defavorizate. Ne-am gândit să le oferim o mică bucurie acestor copii cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Le-am transmis celor mici, cadrelor didactice și îngrijitorilor binecuvântarea Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Am oferit darurile noastre celor 85 de copii din cele două așezăminte din Sibiu și celor 115 copii din clasele 0 și 1 din Brădeni, copii proveniți din localitățile Brădeni,
Țeline și Retiș. Multumim celor care ne-au sprijinit financiar, Arhiepiscopia Sibiului, Pan-Food Șura Mică, Boromir și S.C. Floradi S.A.”, ne-a spus pr. Tiberiu Kiss.

Spectacol de muzică și concursuri

În cadrul vizitei de la Brădeni, unde alături de oaspeții de la Sibiu a fost prezent și preotul paroh Florin Țînț, a avut loc și un spectacol muzical susținut de chitaristul Vlad Părău. De asemenea, au fost organizate în cadrul spectacolului mai multe concursuri prin care cei mici și-au dovedit iscusința și cunoștințele. Toate activitățile au avut ca scop apropierea copiilor de valorile sfinte și sprijinirea lor pentru a continua școala și a fi alături de părinți și cadrele didactice în activitățile școlare și extrașcolare.