Daruri pentru copiii din Nou Român, județul Sibiu

664

Cu sprijinul unei familii generoase, Parohia Nou Român, Protopopiatul Avig, județul Sibiu, a premiat duminică, 11 iunie 2017, mai mulți copii din sat. Au fost oferite 30 de pungi cu rechizite, dulciuri și jucării, iar prin aceste daruri s-a dorit să fie răsplătiți pentru osteneala lor copiii ce participă în mod regulat la cursurile catehetice organizate în parohie și la slujbele oficiate în biserica parohială din Nou Român.

„Acțiunea desfășurată duminica trecută în parohia noastră face parte dintr-o serie de activități pe care le-am grupat sub titlul de «Luna Copilăriei». În perioada următoare, ne-am propus ca, pentru copiii din Nou Român, să fie realizat un atelier de pictură de icoane, în colaborare cu un centru catehetic din Sibiu, să participe la o piesă de teatru cu subiect religios și să mai realizăm o excursie cu bicicletele într-unul din satele din împrejurimi”, ne-a spus pr. paroh Liviu-Florin Ivănușcă.

Parohia Nou Român a mai organizat pentru copiii și tinerii din comunitate și alte activități în acest an, amintind aici excursia cu bicicleta în satul Ilimbav.