Daruri pentru copiii din Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov

619

La Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov a avut loc sâmbătă, 26 mai, o activitate social-filantropică pentru ajutorarea celor 24 de copii internați în Secția de Pneumo-Pediatrie a unității medicale. Astfel, cu ajutorul și participarea activă a multor credincioși din Brașov și din localitatea Dumbrăvița, județul Brașov, în ajunul Duminicii Mari, s-a adus bucurie copiilor internați în spitalul Stejeriș.

„În acest fel am dovedit credința lucrătoare prin fapte a credincioșilor noștri buni și darnici care și-au lăsat problemele lor personale și împreună cu noi au venit în spital cu daruri și am petrecut împreună cu cei mici momente de comuniune și bucurie, menite să aducă zâmbetul pe fețele lor și să simtă că nu sunt singuri în suferința lor și le suntem alături. Mulțumesc pe această cale credincioșilor brașoveni și celor din Dumbrăvița și tuturor celor care ne sunt alături și ne ajută permanent în demersul nostru de a aduce un zâmbet și o bucurie copiilor internați care, în majoritatea cazurilor, au mari probleme sociale. Mulțumesc doamnei Florica Săniuță, coordonator al tuturor activităților, care îmi este ajutor și împreună cu care am realizat toate aceste acțiuni sociale. Mulțumesc personalului medical și direcțiunii spitalului pentru implicarea activă și ajutorul acordat în buna desfășurare a tuturor activităților de pastorație pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, le desfășor în acest spital”, ne-a spus preotul asist. Medical Bogdan George Brânzea.

În cadrul activității au fost dăruite copiilor pachete cu dulciuri, produse alimentare, produse de igienă personală, hăinuțe și jucării.