Daruri pentru elevii din Bogatu Român

1253

 

Elevii de la Școala Generală cu clasele I-VIII din localitatea Bogatu Român, județul Sibiu, au primit daruri din partea parohiei în cadrul unui proiect de sprijinire și încurajare a copiilor de a-și continua studiile,  prevenindu-se astfel abandonul școlar în satul din Țara Secașelor.

Darurile au fost oferite elevilor din Bogatu Român de preotul paroh Sevastian Ghiorghiasa la începutul acestei săptămâni. Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul Departamentului de asistență socială din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului. Elevii au primit dulciuri și iconițe din partea parohiei, au fost îndemnați să învețe și să asculte de părinți și de cadrele didactice, iar la final au fost binecuvântați de preotul paroh. Peste 90 de pachete au fost împărțite elevilor și preșcolarilor din cadrul instituției de învățământ din localitatea sibiană.

„Ne dorim să venim în sprijinul copiilor din parohia noastră prin astfel de activități menite să-i încurajeze și să-i determine să conștientizeze câte de importantă este educația pentru viața lor. Prin darul nostru le-am adus o bucurie și sperăm să îi apropiem și mai mult de Biserică, să-i implicăm în activitățile noastre cu tinerii și să ne fie aproape în toate proiectele noastre parohiale”, ne-a spus părintele Sevastian Ghiorghiasa.