Elevi de la Școala nr. 4 din Sibiu au expus icoane și mărțișoare la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”

770

Un grup de elevi de la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu a expus spre vânzare la Biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din oraș icoane pe sticlă, mărțișoare și felicitări specifice primăverii, realizate de elevii coordonați de profesoarea de religie Carmen Ivan, în cadrul atelierelor de pictură.

„Elevii sunt încurajați să-și dezvolte creativitatea, abilitățile artistice și gustul pentru frumos. Sumele obținute din vânzări se vor îndrepta spre proiecte educative, dar și spre ajutorarea unor copii cu situație materială precară. Între Școala Gimnazială nr. 4 și Parohia «Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil» din Sibiu există de multă vreme un parteneriat în cadrul căruia au avut loc mai multe activități educative și filantropice”, ne-a spus prof. Carmen Ivan.

Preoții parohi Mircea Ielciu și Gheorghe Șebu de la biserica sibiană au susținut financiar la sfârșitul fiecărui an școlar premiile obținute de elevii ciclului gimnazial al școlii menționate, stimulând astfel interesul elevilor pentru studiu.