Grupuri de colindători la reședința mitropolitană din Sibiu

1175

Angajații Arhiepiscopiei Sibiului au colindat astăzi, 22 decembrie, la reședința mitropolitană din Sibiu. Grupul de colindători a fost condus de Preasfințitul Ilarion Făgărășanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, alături de vicarul eparhial, pr. Ilarie Benchea și consilierii eparhiali. Colindătorii au transmis cele mai frumoase urări Înaltpreasfințitului Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului și i-au mulțumit pentru permanenta și părinteasca grijă față de ostenitorii eparhiali. La rândul său ierarhul le-a mulțumit ostenitorilor pentru eforturile din anul care se încheie pentru activitățile eparhiale să se desfășoare în cele mai bune condiții.

În aceeași zi ierarhul a fost colindat de grupul din cadrul Organizației Tinerilor din Sibiu, conduși de prof. Carmen Jinariu și studenta Teodora Șpan. IPS Mitropolit Laurențiu le-a mulțumit tinerilor pentru activitatea bogată din acest an și pentru dragostea față de tradițiile sfinte ale Bisericii străbune.

Au colindat la reședința mitropolitană și un grup de preoți, preotese și copii din Brașov, condus de pr. lect. univ. dr. Sorin Dobre. Înveșmântați în costumele populare specifice Țării Bârsei, colindătorii au fost binecuvântați de ierarh și i-au transmis Părintelui Mitropolit urări de sănătate, îndelungă păstorire, bucurii și împliniri.