O rază de bucurie pentru copiii de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Brașov

1017

Copilăria este mereu vârsta inocenței și a bucuriei, iar astăzi am încercat să retrăim aceste sentimente alături de copiii internați la secția de pediatrie a Spitalului de Pneumoftiziologie – Brașov. Astfel, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului și la inițiativa Asociației Sfântul Ierarh Luca al Crimeei din Brașov am pregătit daruri pentru toți copiii.

Pentru ca darul nostru să fie și unul de folos, am avut în vedere recomandările personalului medical. Acțiunea noastră a fost posibilă prin împreuna-lucrare a pr. Bogdan Brânzea, paroh la Capela spitalului și a pr.lect.dr.ing. Ciprian Nistor de la Capela Universității „Transilvania” din Brașov.

Din donațiile strânse am cumpărat alimente de bază, necesare pentru susținerea mesei de dimineață a copiilor internați, fructe și dulciuri, bucuria copiilor. Prin purtarea de grijă a lui Dumnezeu, am avut alături de noi și tineri dornici să fie de folos celorlalți. Este necesar să îi apreciem, în mod deosebit, pe studenții de la Specializarea Electrotehnică (anul III și anul IV), ai Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, din cadrul Universității Transilvania, care ne-au însoțit în vizita noastră, reamintindu-și tihna jocului împreună cu cei mici.

Înainte de a pleca am înălțat o rugăciune de mulțumire către Bunul Dumnezeu și către Sfântul Ierarh Luca al Crimeei, pentru minunata rânduială prin care s-a împlinit voia Lui.

Autor: prof. Simona Nistor