Părintele Petru Moga a conferențiat la Rupea

947

Părintele Petru Moga de la Câmpina a conferentiat joi, 18 mai, la Casa de Cultură a Orașului Rupea, iar tema conferinței a fost „În așteptarea Rusaliilor. Despre Duhul Sfânt”.

Evenimentul a debutat cu un recital al Corului Liceului „Șt. O. Iosif” Rupea, condus de pr. Ungureanu Iulian, care a interpretat câteva pricesne și cântece patriotice.

Părintele Petru Moga este cunoscut iubitorilor de credință autentică și de înaltă spiritualitate prin cuvintele sale de o vibrație duhovnicească profundă și veritabila sa credință, transmise nouă și prin diferitele emisiuni radio şi TV precum şi în cadrul emisiunilor Radio și TV Trinitas ale Patriarhiei Române, difuzate în ultimii ani.

 Nu există suflet creștin românesc, iubitor de frumos și de viață spirituală, care, cunoscându-l, auzindu-l sau văzându-l, pe drum sau la locul său de muncă, în mașină sau în fața ecranului de televizor, să nu fi fost mișcat de cuvintele pline de sensibilitate, credință, iubire și dăruire ale sale.

Întrebările adresate de public au fost unele variate, atingându-se subiecte de actualitate precum, lucrarea Sfântului Duh în viața credincioșilor, situaţii familiale dificile, dileme personale concrete.