Parohia Augustin sprijină copiii cu autism

1125

Centrul Cultural “Reduta” din Braşov va găzdui luni, 4 aprilie, un spectacol caritabil organizat de Asociaţia “Rază de Speranţă” pentru a veni în sprijinul familiilor care au copii cu autism.

La spectacol, un grup de 15 credincioşi din Parohia Augustin, Protopopiatul Rupea, judeţul Braşov, împreună cu preotul paroh Antonio Aroneasa, va vinde icoane pe sticlă realizate în cadrul atelierelor din parohie. Banii obţinuţi vor fi donaţi pentru sprijinirea acestor copii şi tineri cu autism intraţi în atenţia asociaţiei braşovene.

“Sperăm ca prin participarea noastră atât ca spectatori, cât şi ca sprijinitori ai iniţiativei, să contribuim la acest proiect de ajutorare a copiilor cu autism. Icoanele pe care le vom vinde sunt realizate de doamne din parohia noastră, îndrumate de doamna preoteasă Ramona Aroneasa”, ne-a spus preotul paroh Antonio Aroneasa

Spectacolul se desfăşoară sub motto-ul “Speranţă în dar” şi îi are ca invitaţi pe artiştii de la cvintetul “Anatoly”, soprana Ianna Novac şi balerinii Emilia şi Dorin Mirea, ei înşişi părinţii unui băieţel cu autism. Spectacolul marchează Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, iar fondurile obținute din vânzarea biletelor sunt direcționate către susținerea programelor terapeutice ale beneficiarilor asociaţiei braşovene. Peste 60 de copii şi tineri cu autism sunt acum în programele de terapie susţinute de Asociaţia “Rază de speranţă”.

 

Autor: Ştefan Mărculeţ

 

afis_concert brasov