Proiectul „Ajută-ți semenii” din Cisnădie, la a opta ediție

1484

La Biserica „Sfântul Nicolae” din orașul Cisnădie, județul Sibiu, s-a desfășurat și în acest an Proiectul „Ajută-ți semenii”, o inițiativă de acum opt ani a preotului Laurențiu Broscățeanu de la Parohia Cisnădie III, realizat din  2016 în colaborare cu preotul Nicolae Vintilă de la Parohia Cisnădie I și care a devenit de anul trecut mult mai amplu.

În Duminica Floriilor, corul tinerilor Bisericii „Sfântul Nicolae”, coordonat de doamna preoteasă prof. Ramona Broscățeanu, împreună cu clasele a VI-a A şi a VII-a A ale Liceului „Gustav Gundish” din Cisnădie și cu doamna profesoară Adina König, au susținut un concert caritabil de cântece şi colinde tradiționale de Florii și Înviere.

„Celor 90 de tineri şi elevi le-a fost răsplătit efortul cu dulciuri din partea noastră. Însă cea mai mare bucurie a lor a fost faptul că s-a realizat o colectă bănească şi de alimente. A doua zi, împreună cu tinerii corului, s-au făcut 50 pungi de alimente, iar marți, 3 aprilie, s-au împărțit aceste alimente celor 50 familii cu nevoi materiale, cărora li s-au făcut anterior anchete sociale. Le mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect”, ne-a spus pr. Laurențiu Broscățeanu.