Rechizite pentru preșcolarii din Hamba, județul Sibiu

496

În cea de-a doua săptămână a anului nou școlar Parohia Hamba, Protopopiatul Sibiu, și-a îndreptat atenția și eforturile către preșcolarii grădiniței din sat, în intenția de a susține educația acestora și a preveni abandonul școlar.

În cadrul acestei campanii intitulate „Atât primești cât dăruiești”, 20 de preșcolari de la grădinița din Hamba, Școala Gimnazială din Șura Mare, au primit rechizite pentru noul an școlar 2017-2018, prin grija preotului paroh, pr. Remus Răsvan.

Darurile au fost oferite copiilor în sala de cursuri amenajată desfășurării activităților, prilej prin care au fost aduse multumiri lui Dumnezeu și promisiunea încheiată printr-un parteneriat între grădiniță și Parohia Hamba.

„Odată cu acest parteneriat vom încerca pe cât posibil să fim mai aproape atât de cei mici cât și de părinții lor, încurajându-i să-i trimită pe copiii lor în școală, oriunde ar fi aceasta! Totodata, este un reper în plus de a ne manifesta credința și a-i sensibiliza pentru adevăratele valori morale ale societății în care trăim”, ne-a spus pr. Remus Răsvan.