Revedere la Sibiu după 10 ani de la absolvire

3262

Absolvenții promoției 2005-2009 de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu s-au reîntâlnit marți, 11 iunie, la 10 ani de la finalizarea cursurilor de licență. În prima parte a zilei, absolvenții au participat la Sfânta liturghie oficiată în capela facultății sibiene de un sobor de preoți condus de pr. lect. univ. dr. Petru Pantiș. În sobor s-au aflat mai mulți preoți din rândul absolvenților.

În cadrul Sfintei Liturghii a fost oficiată o slujbă de pomenire pentru un coleg trecut la Domnul, iar la final, părintele Petru Pantiș le-a urat bun-venit în facultate și i-a felicitat la acest moment festiv.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți, mulțumindu-I și bucurându-ne să ne vedem aici, în cel mai important loc al facultății, laboratorul duhovnicesc al acesteia. (…) Bine ați revenit și sperăm să fie cu folos această revedere”, a spus părintele Petru Pantiș.

A urmat apoi cursul festiv ținut în Aula „Mitropolit Ioan Mețianu” la care au fost prezenți mai multe cadre didactice de la Facultatea de Teologie din Sibiu. Absolvenții au avut posibilitatea să își prezinte realizările pe plan profesional și familial din ultimii ani, să își aducă aminte cu drag de anii studenției și de cele mai frumoase momente din timpul facultății.