Seară duhovnicească la Biserica „Nașterea Domnului” din Sibiu

826

Credincioșii comunităților parohiale arondate Bisericii „Nașterea Domnului” din Sibiu au participat în duminica a cincea a Postului Mare la o seară duhovnicească. Credincioșii s-au rugat împreună la slujba Vecerniei oficiată de cei doi slujitori ai locașului de cult, consilierul administrativ al Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Ciprian Cândea și protopopul de Sibiu, pr. Ioan Coșa, răspunsurile liturgice fiind date de Corala „Șaguniana” a preoților din Protopopiatul Sibiu, dirijată de pr. Alexandru Szasz.

„După slujba Vecerniei, corala Protopopiatului Sibiu a susținut un recital de cântări religioase specifice Postului Mare. Mesajul cântărilor interpretate de corala preoțească a fost unul de pocăință și de smerenie, îndemnându-ne pe toți să parcurgem cu multă credință și bucurie duhovnicească perioada de post și rugăciune dinaintea Sfintelor Paști”, ne-a spus pr. Ciprian Cândea.

La finalul serii duhovnicești, părintele protopop Ioan Coșa le-a mulțumit preoților din Corala „Șaguniana” pentru buna colaborare, pentru activitatea rodnică din ultima perioadă și pentru bucuria adusă credincioșilor prin acest recital.