Şedinţă administrativă la Protopopiatul Sibiu

1166

Laa sediul Protopopiatului Sibiu a avut loc recent şedinţa administrativă lunară a preoţilor de la parohiile din Protopopiatul Sibiu. Şedinţa a fost condusă pr. protopop Ioan Coşa, iar pe ordinea de zi s-au aflat probleme de ordin administrativ, precum şi prelucrarea mai multor adrese ale Arhiepiscopiei Sibiului.

Preoților din protopopiat le-au fost prezentate seminariile de formare continuă organizate de Departamentul Educaţional pentru Formare Continuă şi Misiune al Arhiepiscopiei Sibiului. Părintele protopop a prezentat în detaliu primul seminar cu tema ”Pastorația persoanelor dependente”, îndrumâd preoții să trateze aceste seminarii cu maximă seriozitate, deoarece ele fac parte din programul cadru de pregătire continuă al personalului clerical.

La sedinţa din această lună a fost prezent domnul manager Iulian Vitcu care a prezentat oferta dedicată Patriarhiei Române și instituțiile subordonate acesteia prin programul de parteneriat la nivel național de implementare a programului de evidență a parohiilor, Ascont Parohii.

 

Autor: pr. Claudiu Curiban