Ședință festivă la Consiliul Județean Sibiu

549

Ultima ședință de lucru din acest an a Consiliului Județean Sibiu a fost și o întâlnire festivă pentru membrii instituției. În debutul întâlnirii consilierii județeni și oaspeții au primit colindători de la Junii Sibiului care au adus veseta cea bună a Nașterii Domnului prin tradiționalele colinde românești și au urat tuturor să aibă parte numai de bine și de ajutor de la Dumnezeu în anul ce vine.

La ședință a fost prezent și Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului. Ierarhul a transmis la finalul ședinței de lucru un mesaj de binecuvântare și de felicitare pentru toate realizările din acest an.

„Ca în fiecare an, am așteptat acest moment deosebit care are semnificațiile lui. Ne apropiem de cea mai frumoasă sărbătoare a tuturor creștinilor, Nașterea Domnului. Este sărbătoarea care ne pune la un examen al vredniciei, al iubirii față de Dumnezeu, al altruismului și al comuniunii. Această ședință festivă ne-a bucurat și suntem conștienți că toate aceste proiecte aprobate acum în unanimitate au fost discutate, studiate și pregătite pentru ca destinul județului nostru să fie foarte bine gestionat de dumneavoastră și cu toate instituțiile reprezentate aici. Dacă tot anul ați fost pregătiți să împliniți diferite nevoi și lucrări publice ale noastre, vă rugăm acum să și primiți. Ați primit din partea colindătorilor ceea ce se cuvenea să primiți și din suflet vă rugăm să primiți recunoștință din partea Bisericii, a credincioșilor și a oamenilor din județul nostru care, deși nu au posibilitatea să spună prea multe, faptul că vă mulțumeasc la o lucrare realizată de Consiliul Județean, este lucrul cel mai important. Noi care lucrăm cu oamenii vedem cât de important este să faci ceva și cât de mult ne bucură pe noi să vedem bucuria altora. Din partea Arhiepiscopiei Sibiului adresăm mulțumirile de rigoare pentru sprijin, colaborare și grija avută față de oamenii județului nostru”, a spus ierarhul.

Mesaje de felicitare și de mulțumire au fost transmise și de conducerea Consiliului Județean, prin președinta Daniela Cîmpean și vicepreședinții Marcel Luca și Helmuth Fleischer.