Sfințire de capelă la Marpod

758

Înaltpreasfințitul Laurențiu, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului a poposit sâmbătă, 6 octombrie, în mijlocul credincioșilor din localitatea Marpod, județul Sibiu unde a binecuvântat o capelă mortuară, ridicată în ultimii ani în curtea bisericii din localitate. Ierarhul i-a felicitat pentru această lucrare necesară parohiei și i-a îndemnat pe credincioși să rămână în continuare fideli credinței ortodoxe și Bisericii străbune.

Parohul de la Marpod, Marius Munteanu, i-a mulțumit ierarhului pentru binecuvântare adusă și tuturor credincioșilor pentru sprijinul acordat.

„Iată că la doi ani de la sfințirea bisericii noastre, ne bucurăm de încă un moment special pentru comunitatea noastră, un momet deosebit pentru că această casă mortuară a fost o dorință a majorității oamenilor din această parohie, iar Dumnezeu ne-a dat puterea să o ducem la bun sfârșit”, a spus părintele paroh Marius Munteanu.

Capela a fost ridicată la cererea credincioșilor din Marpod care au dorit un locaș amenajat pentru serviciile funerare. Capela a fost ridicată și cu sprijinul autorităților locale din Marpod.