Tabără de limba engleză la Mănăstirea Valea Mare

1412

Un grup de 19 de copii braşoveni a participat în perioada 16-18 septembrie 2016 în tabăra în limba engleză organizată la Mănăstirea “Naşterea Sf. Ioan Botezătorul” din localitatea Valea Mare, judeţul Covasna, prin bunăvoinţa părintelui stareţ Ilie. Tabăra a fost organizată de Asociaţia Centrul de Copii şi Tineret „Sfântul Sebastian” din Braşov în parteneriat cu Liceul Vocaţional de Muzică ,,Tudor Ciortea” din Braşov.
Copiii au avut posibilitatea să-şi perfecţioneze abilităţile de comunicare în limba engleză şi să participe la diferite activităţi specifice unei tabere, cum ar fi jocurile, drumeţia, activităţile artistice, activităţi sportive dar şi activităţi catehetice. Tinerii au participat şi la slujbele religioase oficiate la sfânta mănăstire.
Tabără de limbă engleză, a fost coordonată de d-na. prof. Ruxandra Sava, d-na. psiholog Gabriela Zogan şi d-şoara Ana Zogan care au contribuit la desfăşurarea activităţilor de educaţie non-formală, de dezvoltare personală în limba engleză.

Toţi copii au fost foarte încântaţi de această experienţă binecuvântată unii fiind în prima lor tabără de genul acesta şi cu siguranţă o să revină cu mare drag la sfânta mănăstire din Valea Mare, care a oferit gratuit spaţiul de cazare şi mesele zilnice.

Mulţumim pe această cale şi obştii sfintei mănăstiri cu hramul Naşterea „Sfântul Ioan Botezătorul” din Valea Mare, pentru dragostea arătată faţă de copiii participanţi şi deschiderea faţă de astfel de activităţi misionare.

Autor: prof. Ruxandra Sava