Tabără pentru elevi la Valea Frumoasei

749

Protopopiatul Sălişte a organizat în perioada 22-25 august o tabără de vară pentru elevi la Valea Frumoasei. Tabăra a fost organizată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Laurenţiu, Arhiepiscopul Sibiului şi Mitropolitul Ardealului, sub coordoonarea protopopului de Sălişte, Petru-Toader Damian. Tabăra de vară de la  Valea Frumoasei a avut tema „Cunoaște-ţi aproapele, cunoaşte-te pe tine”  şi au participat 11 elevi de la unităţile de învăţământ din Protopopiatul Săliște, judeţul Sibiu.

“Tabăra a avut ca scop socializarea elevilor și cunoașterea valorii de a comunica față către față ca entități spirituale, dar și umane, în detrimentul  socializării prin metodele tehnice actuale”, ne-a spus protopopul de Sălişte, Petru -Toader Damian

Drumeţii şi jocuri interactive

La tabăra de la Valea Frumoasei au avut loc activităţi în limba română și în limba engleză, precum şi drumeții însoțite de jocuri interactive menite să stimuleze relaționarea dintre tineri şi abilităţile participanților. Prin aceste activități copiii, împreună cu însoțitorul și animatorul taberei, pr. Cosmin Drugan de la Parohia Armeni, Protopopiatul Sălişte, au învățat să-şi cinstească aproapele și să preţuiască persoana umană. Copiii au învăţat în această tabără să socializeze şi au conştientizat faptul că doar în dialog cu cei din jurul nostru ne putem integra în societate şi ne putem raporta la divinitate.